Αρχικη » Μαμά για τέταρτη φορά η Kourtney Kardashian (video+photo)

Μαμά για τέταρτη φορά η Kourtney Kardashian (video+photo)

Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η Kourtney Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Travis Barker.

Η Kourtney Kardashian και ο 47χρονος Travis Barker – μουσικός και ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 – είχαν αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο του 2021, πριν συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022, ενώ τον Ιούνιο του 2023 η 44χρονη τηλεπερσόνα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της…

Η εγκυμοσύνη της ήταν δύσκολη και μάλιστα τον Σεπτέμβριο υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Το Σαββατοκύριακο, το People αποκάλυψε ότι οι δυο τους καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι αγοράκι. Ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι.

https://people.com/kourtney-kardashian-travis-barker-welcome-first-baby-together-sources-exclusive-7966372?utm_campaign=peoplemagazine&utm_content=new&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_term=654666cab754f300011ecdeb

Να σημειωθεί ότι η Kourtney Kardashian είχε ήδη τρία παιδιά, που απέκτησε με τον Scott Disick, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε: τον 13χρονο Mason, την 11χρονη Penelope και τον 8χρονο Reign. Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης. 

Ο Travis Barker είχε κάνει δύο γάμους. Με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler απέκτησε δύο παιδιά, τον 20χρονο Landon και τη 17χρονη Alabama. Επίσης, μεγάλωσε σαν κόρη του και την 24χρονη Atiana De La Hoya, που είχε αποκτήσει η Shanna Moakler από την προηγούμενη σχέση της.