Αρχικη » «Κιβωτός του Κόσμου»: Ανατροπή στην υπόθεση του πατέρα Αντώνιου (video)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ανατροπή στην υπόθεση του πατέρα Αντώνιου (video)


Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πατέρα Αντωνίου και της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με το ERTNEWS, o ένας από τους δύο καταγγέλλοντες φέρεται να κατέθεσε επιστολή στην οποία υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να πει ψέματα για τον πατέρα Αντώνιο. Τον ισχυρισμό του φαίνεται να επιβεβαιώνει και η μητέρα του.

«Ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω. Γιατί κι εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του (…), διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στη μαμά μου και θα κάνω ό,τι γουστάρω. Και πάλι χίλια συγγνώμη πάτερ Αντώνιε», αναφέρει ο 16χρονος.

Από την πλευρά της η μητέρα του 16χρονου σημειώνει: «Σε μία επίσκεψη που πήγα να τον δω, μου εμπιστεύτηκε πως “ουδέποτε άπλωσε χέρι ο πάτερ Αντώνιος και όλα αυτά για βιaσμούς που με βάλανε και είπα ήταν ψέμα που οργανώσανε κάτι παιδιά από την Κιβωτό”… Είμαι υποχρεωμένη να τα αναφέρω όλα αυτά γιατί δε θέλω να την πληρώσουν αθώοι άνθρωποι».


Επίσης, 19χρονη πρώην φιλοξενούμενη στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Πειραιά, σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου 2023, φέρεται να υποστηρίζει ότι την προσέγγισαν ο βασικός καταγγέλλων αλλά και στελέχη της νέας διοίκησης για να ψευδομαρτυρήσει σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και λόγω της άρνησής της την εκδίωξαν.