Αρχικη » Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση

Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση

Εργαζόμενος στο νησί της Μυκόνου καταγγέλει στην σελίδα μας την περιπέτεια υγείας που είχε, μετά από επίσκεψη σε γνωστό σε όλη την Ελλάδα κατάστημα γρήγορου φαγητού – burger (μπέργκερ) house.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Στις 10 σεπτεμβριου, ωρα 23:00 το βραδι, σχολασα απο την εργασια μου και κατευθηνθηκα στο καταστημα των … Μυκόνου. Εγω πηρα ενα μπεργκερ με κοτοπουλο και ο φιλος μου μπεργκερ μοσχαρισιο. Το βραδι ημασταν καλα και κοιμηθηκαμε. Το πρωι ξυπνησε ο συγκατοικος μου κατα τις 5 το χαραμα και εκανε εμετο και διαροιες. Εγω πηγα κανονικα στην δουλεια μιας και δεν ειχα ενοχλησεις. Στην πορεια, κατα τις 10-11 η ωρα το πρωι, εμαθα οτι ο ανωτερος μας πηγε τον συγκατοικο στο κεντρο υγειας. Εμενα εκεινη την ωρα ξεκινησε να ποναει ελαφρυα η κοιλια μου με σφαχτη και πηγα τουαλετα , 3 φορες στο συνολο. Στις 12:00 το μεσημερι που σχολουσα, πηγα κεντρο υγειας να τον μαζεψω και να ζητησω φαρμακα για τους πονους μιας και εξελιχτηκαν σε σφαχτη. Οι γιατροι εκαναν τυπικους ελεγχους και μου ειπαν οτι εχω τα ιδια συμπτωματα με τον συγκατοικο μου, αρα τροφικη δηλητηριαση. Εν τω μεταξυ, ο συγκατοικος να εχει λιποθυμησει, οι γιατροι να του βαζουν 2 μεγαλους ορους για ενυδατωση, ακτινογραφια θωρακος και εξετασεις αιματος. Επειτα, πηγαινοντας στο φαρμακειο για τα χαπια, η φαρμακοποιος μας λεει “και εσεις απο …..; Ηρθαν πριν δυο τρεις μερες ενας μπαμπας με το παιδι του, οι οποιοι κατεληξαν και αυτοι στο κεντρο υγειας με ορο”.

Εντωμεταξυ, πριν λιγο μας ειπε και ενας συναδελφος οτι πριν καποιες μερες επισκεφθηκε το καταστημα και την υπολοιπη μερα την εβγαλε στην τουαλετα… 

Τωρα δεν μπορω να κουνηθω, εχω βγαλει σε μορφη εμετου 2 λιτρα νερο και νιωθω σαν να εχω 40 πυρετο. Τα ιδια και ο συγκατοικος. 

Και εννοειται οτι εχει ενημερωθει και ο ΕΦΕΤ για την ολη κατασταση…