Αρχικη » Η απρόσμενη εμφάνιση της Τραΐάνας Ανανία στο «The Voice»: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» video

Η απρόσμενη εμφάνιση της Τραΐάνας Ανανία στο «The Voice»: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» video

Η Τραΐάνα Ανανία άφησε έκπληκτους τους coaches, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή.

Η ηθοποιός Τραΐάνα Ανανία έκανε στροφή στην καριέρα της και εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στο δημοφιλές show τραγουδιού στο ΣΚΑΪ, «The Voice». Η ηθοποιός όπως αποκάλυψε στους κριτές αποφάσισε να αφήσει πίσω της το υποκριτικό της ταλέντο και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Στο νέο επεισόδιο του Σαββάτου (19/10), η νεαρή καλλιτέχνης έκανε την απόλυτη έκπληξη με την εντυπωσιακή της φωνή, με την Έλενα Παπαρίζου να πατάει στο τέλος το κόκκινο κουμπί και να την παίρνει στην ομάδα της.

«Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά» σημείωσε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.

Πηγή: gazzetta